Τραγικό τέλος για τις 9χρονες δίδυμες, Σοφία και Βασιλική Φιλιπποπούλου

Τραγικό τέλος για τα δίδυμα κοριτσάκια της οικογένειας Φιλιπποπούλου όπου αναζητούσαν τόσες ημέρες. Σύμφωνα με τον κο Τσούκαλη, ιδιωτικό ερευνητή, όπου είχε αναλάβει να εντοπίσει τα δύο παιδιά, το αποτέλεσμα των ιατροδικαστών και οι ταυτοποίηση DNA απέδειξε ότι, τα κοριτσάκια απανθρακώθηκαν μαζί με τον παππού και γιαγιά τους. 

Στο πρόσωπο των διδύμων κοριτσιών Σοφίας και Βασιλικής, όλη η Ελλάδα έβλεπε το χαμόγελο και την ελπίδα, μα καθημερινά, οι πιθανότητες μειώνονταν για να βρεθούν ζωντανά τα παιδιά, και τελικά η οικογένεια Φιλιπποπούλου θρηνεί για ακόμη δύο θύματα, εκτός του παππού και της γιαγιάς, έχασαν τα αγγελούδια τους. 

Οι σοροί ταυτοποιήθηκαν μέσω εξέτασης DNA. Ήταν στο οικόπεδο με τις 28 απανθρακωμένες σορούς. 

Τα κορίτσια άφησαν την τελευταία τους πνοή στην αγκαλιά των παππούδων. Εκεί όπου εγκλωβίστηκαν στην προσπάθεια τους να φτάσουν στη θάλασσα.  Ο απότομος γκρεμός ε βοήθησε να φτάσουν στη θάλασσα και η πύρινη λαίλαπα έκοψε την ανάσα στους 28 συνανθρώπους μας, όπου όλοι μαζί προσπάθησαν να σωθούν, βάζοντας τα παιδιά στο κέντρο.  

Η εξαφάνιση τους είχε γίνει θέμα και στους βρετανικούς «Τimes». Οι ελπίδες είχαν ζωντανέψει κάποια στιγμή, ωστόσο το τέλος ήταν τραγικό…. 

 

 

 

Ίσως σας ενδιαφέρουν