Ειδικό πρόγραμμα “English Refresher Program” στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Κουτσαντώνη

koutsantoni2-juniorsclub

17 Οκτωβρίου 2016 / 15 Ιουνίου 2017 -

ΚΟΥΤΣΑΝΤΩΝΗ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ, Γούναρη 35,Πάτρα

2610 273925

Ειδικό πρόγραμμα “English Refresher Program” στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Κουτσαντώνη
 
Κάνατε παλιά Αγγλικά αλλά δεν μπορείτε πια να τα μιλήσετε; Θέλετε να μπορείτε να μιλήσετε στην δουλειά ή στα ταξίδια σας; Θέλετε να τα θυμηθείτε εύκολα και ευχάριστα;
 
Κέντρα Ξένων Γλωσσών Κουτσαντώνη σας δίνουν την ευκαιρία να φρεσκάρετε και να βελτιώσετε τη γνώση των Αγγλικών σας ευχάριστα, μέσα από το ειδικό πρόγραμμα “English Refresher Program ” χωρίς βιβλία, αποστήθιση κανόνων και διάβασμα στο σπίτι.
 
Μέσα από συζητήσεις για θέματα της καθημερινότητας, καλύπτονται άμεσες και καθημερινές επικοινωνιακές ανάγκες. Τα ταξίδια, το ίντερνετ, η πολιτική, το περιβάλλον, ο κινηματογράφος, η μόδα, το διάβασμα και ό,τι μας απασχολεί καθημερινά αποτελούν θέματα ανάπτυξης.
 
To πρόγραμμα εξάσκησης των Αγγλικών, που δημιούργησαν τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Κουτσαντώνη, είναι προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις και στον περιορισμένο χρόνο που διαθέτουν οι ενήλικες. Βελτιώστε την ικανότητά σας στην προφορική επικοινωνία στην Αγγλική, αναπτύξτε το λεξιλόγιό σας και μιλείστε με άνεση και ευχέρεια λόγου σωστά Αγγλικά!
 
Δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία που αξίζει! Δηλώστε συμμετοχή και ξεκινήστε άμεσα!
 
9 σημεία εκπαίδευσης σε όλη την Πάτρα
Κεντρικό: Γούναρη 35 & Κανακάρη
Α” όροφος
τηλ. 2610 273925
www.koutsantoni.gr
fb. XenesGlossesKoutsantoni