Video: Do it!!! Challenge 1ο: Μια τρελή παρέα δοκιμάζει για πρώτη φορά να κάνει Krav Maga!

Είσαι τύπος που λες σε κάθε πρόκληση; Σου αρέσουν τα extreme sports; Δοκιμάζεις χωρίς φόβο ή με φόβο τα challenge της ζωής; Είσαι ο τύπος μας και σου λέμε Do it!!!

Τι είναι το Do it ; 

Όλα ξεκίνησαν από μια ΙΔΕΑ, ένα κάναλι στο Youtube — Juniorsclub.gr (Κάνε την εγγραφή σου ΕΔΩ) και μια παρέα, μια τρελή παρέα!!!

Είναι μια πρόταση στο διαδίκτυο όπου αφορά στην πρόκληση και τόλμη μια παρέας νέων, όπου λένε ΝΑΙ —> Do it!!!

Κάθε Challenge που προτείνει η παρέα, η παραγωγή ή εσείς, αξιολογείται και αφού είναι πράγματι αυτό το οποίο θα σας ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ, τότε Do it!!!

Στο πρώτο Challenge αυτή η παρέα, κάνει κάτι διαφορετικό, τολμά να μπει σε ένα χώρο γεμάτο προκλήσεις και να διδαχθεί την τέχνη των στρατιωτικών και των μυστικών υπηρεσιών, γνωστή ως KRAV MAGA! Μαθαίνουν να αντιμετωπίζουν απειλές και αληθινά σενάρια επιθέσεων όπως απαγωγή, αρπαγή, στραγγαλισμός, βιασμός κ.α. 

Ιδέα & αρχισυνταξία: Ελένη Βασιλοπούλου –  Editing & Camera: Θεόδωρος Θεοδωρόπουλος

Τι είναι το Raptor Krav Maga

Η αποτελεσματικότερη αυτοάμυνα διδάσκεται με κλειστά μάτια by George Mimmis !!! 

Ο ασφαλέστερος τρόπος για να αντιμετωπίσεις κάθε μορφή απειλής είναι η αυτοάμυνα. Όταν είσαι γονέας και κινείσαι στο πεζοδρόμιο με το παιδί σου, όταν είσαι στην πλατεία και ξαφνικά χάνεις τον κόσμο όλο γιατί κάποιος απήγαγε το παιδί σου ή τη φίλη σου, όταν είσαι στο σπίτι και απειλείται η οικογένεια σου ή είσαι μόνος/η όταν συμβαίνει αυτό, όταν είσαι φοιτητής και ζεις μόνος σε μια ξένη πόλη, όταν κυκλοφορείς στο δρόμο, όταν δέχεσαι επίθεση στο αυτοκίνητο, σε κλειστό χώρο όπως το ασανσέρ, όταν ξέρεις ότι όλα αυτά μπορείς να τα αντιμετωπίσεις τότε ψάχνεις τον τρόπο…ΚΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ —-> RAPTOR KRAV MAGA by George Mimmis. 

Πολλές φορές στο άκουσμα μια πολεμικής τέχνης νιώθεις ότι αυτό είναι αρκετό για να μπορέσεις να αντιμετωπίσεις την απειλή. Τι γίνεται όμως όταν η απειλή λειτουργεί εκτός τερέν, εκτός κανόνων, εκτός ορίων, αντιθέτως σε αιφνιδιάζει, βρίσκεσαι εκτός αγωνιστικού χώρου, με καθημερινά ρούχα;

Τότε χρειάζεσαι κάτι ανάλογο, το οποίο μπορεί να εφαρμοστεί από όλους, ανεξαρτήτου σωματικής διάπλασης, δύναμης, φύλου κλπ. Χρειάζεσαι το Raptor Krav Maga!

Ποιος είναι ο George Mimmis (Γιώργος Μιμμής) ;

Ο Γιώργος Μιμμής, με 35ετή εμπειρία στα θέματα ασφαλείας, εκπαιδευμένος από Ισραηλινούς και Νοτιοαφρικανούς, πέρασε τη μισή του ζωή στην Ν. Αφρική, σε Πολιτείες των Η.Π.Α. και γύρισε όλον τον κόσμο, αναλαμβάνοντας την ευθύνη και το σχεδιασμό ασφαλείας υψηλών προσώπων (VIP).

Ανέλαβε την εκπαίδευση πολλών εκπαιδευτών και τους μύησε στο σύστημα που κατέληξε ότι αποδίδει περισσότερο και βασίζεται στην Ισραηλινή πολεμική τέχνη Krav Maga και στο μαχητικό τρόπο που εφαρμόζουν οι Αμερικανοί πεζοναύτες για μάχη σώμα με σώμα.

¨Στο μυαλό μου φέρνω πάντα αληθινές εικόνες     γι’ αυτό επιδιώκω ως εκπαιδευτής να λειτουργώ με τεχνικές που καταφέρουν γρήγορο αποτέλεσμα απεμπλοκής.

Το Raptor Krav Maga δεν είναι σπορ και αυτό θα το δείτε στην προπόνηση.

Γυναίκες και άνδρες εκπαιδεύονται μαζί σε όλες τις τεχνικές με σκοπό να αποκτήσουν, άμεση αντίδραση, αυτοπεποίθηση, αντίληψη, οξυδέρκεια, ψυχραιμία και να αναπτύξουν κι’ άλλες ικανότητες που θα τους βοηθήσουν να σώσουν τη ζωή τους ή τη ζωή της οικογένειας τους.¨ δηλώνει ο Γιώργος Μιμμής.

Ευχαριστούμε την παρέα: Αναστασία, Χαριαάννα, Νίκος, Εύα, Χρήστος, Αρετή, Δήμητρα 

Ευχαριστούμε:  www.douvris.gr

Δείτε το πρώτο Challenge: Μη ξεχάσετε Like – Εγγραφή στο κανάλι και Σχόλιο:

 

 

Διαβάστε επίσης

Διαγωνισμός με ΒΙΒΛΙΑ και Σχολικά για τη νέα Σχολική και Φοιτητική χρονιά από τον ΙΑΝΟ και το juniorsclub.gr

“Τα παιδιά μασκοφόροι νίκησαν τον Βασιλιά Κορονοϊό”: Θεατρικό και εικαστικό παιχνίδι στον κήπο του Πολύεδρου

ΒΕΡΓΗ: Σεμινάριο Θεατρικού Παιχνιδιού στην Πάτρα!

Αυτοάμυνα για παιδιά: Μπορεί στ΄αλήθεια ένα μικρό παιδί να αμυνθεί απέναντι σε έναν ενήλικα;

STAY SAFE: Μετακίνηση με αυτοκίνητο! Μέτρα ασφαλείας και αντιμετώπιση απαγωγής, επίθεσης ή ατυχήματος…

 

 

 

 

 

 

What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Ίσως σας ενδιαφέρουν