Βίντεο: 6χρονος οδηγεί το αυτοκίνητο με την άδεια της μαμάς του, ενώ το κοντερ έδειχνε 130χλμ!

*Θέλεις να ενημερώνεσαι άμεσα και έγκυρα; Να λαμβάνεις μέρος σε μεγάλους διαγωνισμούς;;; Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο Facebook (Juniorsclub.gr) —–> ΕΔΩ 

Τι μυαλό σκέφτεται έτσι; Ποια μάνα ενεργεί χωρίς καμία λογική και κυρίως χωρίς την αίσθηση του κινδύνου; Στη Ρωσία μια μητέρα, αποφάσισε να ρισκάρει τη ζωή του μόλις 6χρονου γιου της, βάζοντας τον να οδηγήσει το  αυτοκίνητο ενώ αυτό κινείται με ταχύτητα περίπου 130χλμ/ώρα.

Μάλιστα κατέγραψε και δημοσίευσε η ίδια το βίντεο, όσο το παιδί είχε τον έλεγχο του τιμονιού, με ανεπτυγμένη ταχύτητα,  σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας. 

Σύμφωνα με πληροφορίες,  το αγόρι πρόσφατα έχει υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο μάτι του.

Η μητέρα, Αγκίνα Αλτινμπάγιεβα, πάντως,  όχι μόνο δεν αναγνώρισε το λάθος της αλλά αντέδρασε και με οργή σε βάρος των επικριτών της.

«Ζω όπως θέλω. Δεν μετανιώνω για τίποτα. Δεν έχω ανάγκη τα σχόλιά σας. Δεν έχετε προσπαθήσει να ζήσετε τη ζωή μου. Δεν έχετε το δικαίωμα να με κρίνετε» έγραψε στα social media.

Δήλωσε, μάλιστα, περήφανη «γιατί τα παιδιά μου μπορούν εύκολα να οδηγήσουν ένα αυτοκίνητο». 

Εξήγησε, ακόμα, ότι ο λόγος που έβαλε τον 6χρονο στο τιμόνι ήταν για να τον παρηγορήσει επειδή απουσίαζε ο πατέρας του από το σπίτι.

 

Πώς σας φάνηκε;
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Ίσως σας ενδιαφέρουν