Κοινωνία

Βίντεο σοκάρει: 15χρονη έτοιμη να θυσιάσει τη ζωή της πηδά σε αφρισμένο ποτάμι για τη «Μπλε Φάλαινα»

koritsi-1-juniorsclub

Το θανατηφόρο αυτό «παιχνίδι» δοκιμασιών έχει βρει ανταπόκριση και από εφήβους, ακόμη και πιο  μικρά παιδιά στην Ελλάδα… 

Σοκάρει η διάσταση που έχει πάρει το παιχνίδι «Μπλε Φάλαινα» σε όλο τον κόσμο. Παιδιά συμμετέχουν με κίνδυνο να χάσουν τη ζωή τους σε κάθε πρόκληση, εφόσον όλες οι δοκιμασίες έχουν αυτοκτονικές τάσεις. 

Αυτή τη φορά ένα νεαρό κορίτσι από τη Ρωσία, αποδέχεται τη πρόκληση η οποία βιντεοσκοπείται παράλληλα, ως απόδειξη ότι είναι έτοιμος όποιος συμμετέχει να θυσιάσει τη ζωή του. 

Πρωταγωνίστρια αυτού του βίντεο αυτή τη φορά, μια 15χρονη την οποία βρήκαν τρεις έφηβοι να στέκεται μπροστά στα αφρισμένα νερά ενός ποταμού και να είναι έτοιμη να βουτήξει μέσα σε αυτά. Παρά τις φωνές τους να σταματήσει η κοπέλα, όπως μεταδίδουν ρωσικά μέσα ενημέρωσης, έπεσε μέσα στο νερό. Τότε οι τρεις νεαροί έπεσαν και αυτοί στο ποτάμι και μετά από προσπάθειες κατάφεραν να τη βγάλουν στην ακτή.

Όπως είπε η 15χρονη στους διασώστες που κλήθηκαν στο σημείο προχώρησε σε αυτή την πράξη για τη «Μπλε Φάλαινα». Όταν, δε, τη ρώτησαν αν γνώριζε ότι με την πράξη της αυτή θα μπορούσε να είχε πεθάνει, το κορίτσι απάντησε ξερά «ναι» και έβαλε τα γέλια.

Στο βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα ακούγεται, επίσης, να λέει ότι ενδιαφέρθηκε για το επικίνδυνο αυτό παιχνίδι γιατί «είναι ωραίο, είναι αδρεναλίνη».