Κοινωνία

Βόλος: Καταγγελία για κακοποίηση 12χρονου από τη μητέρα του

15499615761816370020

Σε μία σοβαρή καταγγελία για την κακοποίηση ενός 12χρονου παιδιού από την ίδια του τη μητέρα, μέσα στο σπίτι τους στο κέντρο του Βόλου, προχώρησαν γείτονες, αυτήκοοι μάρτυρες.

Ειδικότερα, σύμφωνα πληροφορίες, στην Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας οδηγήθηκαν χθες το απόγευμα μία 40χρονη γυναίκα με τον 12χρονο γιο της, καθώς υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις οτι το παιδί κακοποιείται.

«Το τελευταίο διάστημα οι φωνές είναι συνεχείς. Το παιδί εκλιπαρεί για βοήθεια και ακούγεται καθαρά οτι η μητέρα το χτυπάει. Εκείνο φωνάζει να καλέσουμε την αστυνομία για να γλιτώσει» ανέφερε ένας εκ των γειτόνων.

Η μητέρα φαίνεται πως ζει μόνη της με το παιδί της και οδηγήθηκε στην Ασφάλεια προκειμένου να δώσει εξηγήσεις ενώ σύμφωνα με πληροφορίες το παιδί θα εξεταστεί από παιδοψυχίατρο και ιατροδικαστή για να διαπιστωθεί αν όντως έχει υποστεί βία.

«Οι κραυγές είναι σπαρακτικές και δε μπορούσαμε άλλο να μείνουμε αμέτοχοι σε αυτό το δράμα» συμπληρώνουν κάτοικοι της περιοχής, οι οποίοι πιθανολογούν οτι η μητέρα αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

 

Διαβάστε σχετικά

Παιδική κακοποίηση: 7 στους 10 Έλληνες έχουν γίνει μάρτυρες περιστατικών βίας σε παιδιά

Νέα υπηρεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη κατά του bullying και της ενδοοικογενειακής βίας