Κοινωνία Προτεινόμενο

Υπουργός Εσωτερικών: Γιορτάζουμε την 25η Μαρτίου από το σπίτι με τις σημαίες στα μπαλκόνια μας

Webp.net-resizeimage-40-3

Με την έξαρση του κορονοϊού η Κυβέρνηση αποφάσισε να περάσει σε μερικά δραστικά έκτακτα μέτρα τα οποία ήταν τα εξής: ακυρώθηκαν όλα τα καρναβάλια της χώρας, έκλεισαν τα σχολεία για τουλάχιστον 14 ημέρες – αν και πρόσφατες ειδήσεις ανακοίνωσαν ότι θα παραμείνουν κλειστά εν τέλει μέχρι και τις 14 Απριλίου – και πρόσταξε ολική απαγόρευση κυκλοφορίας στους πολίτες.

Οι περισσότερες επιχειρήσεις της χώρας έκλεισαν με εξαίρεση αυτές που καλύπτουν τις έκτακτες ανάγκες και η παρέλαση της 25η Μαρτίου για πρώτη φορά στα χρονικά ματαιώθηκε. Οι παρελάσεις είναι ένας τρόπος να δείχνουμε την ευγνωμοσύνη μας γι’ αυτούς που πολέμησαν και σκοτώθηκαν για τη πατρίδα.

Το ότι φέτος δε θα παρελάσουμε φυσικά δε σημαίνει ότι ξεχνάμε το παρελθόν μας, άλλα πολλοί ήταν οι Έλληνες που δυσανασχέτησαν με την ιδέα της ακύρωσης.

Πρόσκληση σε κάθε Έλληνα να υψώσει τη σημαία στο μπαλκόνι του και να γιορτάσουμε με αυτόν τον συμβολικό τρόπο την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου, απευθύνει, με ανάρτησή του στα social media, ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος.

«Φέτος γιορτάζουμε την 25η Μαρτίου από το σπίτι. Η ψυχή μας, η ελευθερία, η ενότητά μας, η αλληλεγγύη, η ανθρωπιά, η δύναμή μας….τα παιδιά μας, η πατρίδα μας. Η σημαία μας!

Ελλάδα μπροστά! Είμαστε όλοι ένα!

Φέτος από το σπίτι. Μένουμε σπίτι» αναφέρει συγκεκριμένα ο κ. Θεοδωρικάκος.

cacd5b64-35d1-4e03-bb4f-e7af20e7f2ab