Κοινωνία

Υπουργός Υγείας: Ακύρωση όλων των Καρναβαλικών Εκδηλώσεων στη χώρα – 3 τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού – Ακυρώνεται το Καρναβάλι της Πάτρας!

πατρινό-καρναβάλι

Την ακύρωση όλων των καρναβαλικών εκδηλώσεων στη χώρα, ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας.

Για προληπτικούς λόγους και έπειτα από τα τρία επιβεβαιωμένα κρούσματα στον νέο κορωνοϊό, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ο υπουργός Υγείας ακύρωσε όλες τις καρναβαλικές εκδηλώσεις.

«Αποφασίζουμε τη ματαίωση των εκδηλώσεων για το καρναβάλι σε όλη την Ελλάδα όπως κάνουν και άλλες ευρωπαϊκές χώρες», δήλωσε ο κ. Κικίλιας.

 

 Ματαιώνεται και το Μεγαλύτερο Καρναβάλι της χώρας, το Καρναβάλι της Πάτρας! 

Το juniorsclub.gr έχει λάβει πολλά μηνύματα και οι καρναβαλιστές ιδίως της Πάτρας, έχουν πληρώσει τις στολές, έχουν κάνει ετοιμασίες, αλλά δε ξέρουν τι να κάνουν.Το σίγουρο είναι ότι δεν μπορούν να παρελάσουν στο Καρναβάλι της Πάτρας. 

Αναμένουμε και επίσημα την απάντηση του Συλλόγου Κέντρων Αναψυχής και Εστίασης. Ωστόσο εμείς επικοινωνήσαμε με ιδιοκτήτες νυχτερινών μαγαζιών, όπου οι ίδιοι επιβεβαίωσαν ότι θα παραμείνουν σε λειτουργία και θα κάνουν κανονικά τα πάρτυ τους, με ευθύνη του κόσμου για το που και πώς θα διασκεδάσει.  

Τρία κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα
Τρία είναι πλέον τα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο εκπρόσωπος του υπ. Υγείας, Σωτήρης Τσιόδρας. 

Το πρώτο κρούσμα είναι η 38χρονη γυναίκα στη Θεσσαλονίκη, η οποία διαγνώσθηκε την Τετάρτη με τον κορωνοϊό.
Το δεύτερο κρούσμα είναι ο ανήλικος γιος της 38χρονης.
Το τρίτο κρούσμα είναι μία άλλη γυναίκα, η οποία επίσης είχε ταξιδέψει στην Ιταλία.