Αθλητισμός Προτεινόμενο

Raptor Krav Maga: Αυτοάμυνα για άνδρες και γυναίκες – Δείτε τα βίντεο

raptor-krav-maga-mimmis

Κάνε κι εσύ ένα μάθημα δωρεάν και ανακάλυψε τις δυνατότητες σου!
Πληροφορίες: 6944.020.505

Το δικό του σύστημα μαχητικής τέχνης και αυτοάμυνας έχει αναπτύξει τα τελευταία  χρόνια, ο εμπνευστής και δάσκαλος του Raptor Krav maga, George Mimmis, βασισμένο στο πραγματικό krav maga. 

Ο Γιώργος Μιμμής, με 28ετή εμπειρία στα θέματα ασφαλείας, εκπαιδευμένος από Ισραηλινούς και Νοτιοαφρικανούς, πέρασε τη μισή του ζωή στην Ν. Αφρική, σε Πολιτείες των Η.Π.Α. και γύρισε σχεδόν όλο τον κόσμο, αναλαμβάνοντας την ευθύνη και το σχεδιασμό ασφαλείας υψηλών προσώπων.

IMG_0329

Ανέλαβε την εκπαίδευση πολλών εκπαιδευτών και τους μύησε στο σύστημα που κατέληξε ότι αποδίδει περισσότερο και βασίζεται στην Ισραηλινή πολεμική τέχνη Krav Maga και στο μαχητικό τρόπο που εφαρμόζουν οι Αμερικανοί πεζοναύτες για μάχη σώμα με σώμα.

¨Στο μυαλό μου φέρνω πάντα αληθινές εικόνες     γι’ αυτό επιδιώκω ως εκπαιδευτής να λειτουργώ με τεχνικές που καταφέρουν γρήγορο αποτέλεσμα απεμπλοκής.

Το Raptor Krav Maga δεν είναι σπορ και αυτό θα το δείτε στην προπόνηση.

Γυναίκες και άνδρες εκπαιδεύονται μαζί σε όλες τις τεχνικές με σκοπό να αποκτήσουν, άμεση αντίδραση, αυτοπεποίθηση, αντίληψη, οξυδέρκεια, ψυχραιμία και να αναπτύξουν κι’ άλλες ικανότητες που θα τους βοηθήσουν να σώσουν τη ζωή τους ή τη ζωή της οικογένειας τους.¨ δήλωσε ο Γιώργος Μιμμής.

Σε έναν καινούργιο χώρο, στην Ηρώων Πολυτεχνείου 92, Πάτρα, ο ιδρυτής και εκπαιδευτής του Raptor krav maga, Γιώργος Μιμμής έχει ειδικά τμήματα για ενήλικες γυναίκες και άνδρες και τμήματα για όσους υπηρετούν σε ένοπλες δυνάμεις και σώματα ασφαλείας.

Καθημερινά υπάρχουν τμήματα που λειτουργούν από το πρωί. Δίωρα μαθήματα, την πρώτη ώρα κάνουν calisthenics: ενδυνάμωση, αερόβια εκγύμναση και την δεύτερη τεχνικές αυτοάμυνας, raptor krav maga.

Δείτε τα βίντεο που ακολουθούν:

raptor-krav-maga